Forum  Strona Główna

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj

GłównaGłówna    CzatCzat  

wystawa zdjęć "Moja okolica przez obiektyw"

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Wydarzenia bieżące
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fri

PostWysłany: Wto Gru 15, 2009 8:40 am    Temat postu: wystawa zdjęć "Moja okolica przez obiektyw" Odpowiedz z cytatem

Centrum Promocji i Kultury w dzielnicy Praga Południe m.st. Warszawy oraz Stowarzysznie "Wspólne Podwórko" mają zaszczyt zaprosić na wystawę zdjęć pt. „Moja okolica przez obiektyw” oraz na pokaz krótkich filmów dokumentalnych pt. „Filmy o dawnym rzemiośle”, które odbędą się dnia 17 grudnia 2009 r. (czwartek) o godz. 15.00 w Centrum Promocji Kultury przy ulicy Podskarbińskiej 2 w Warszawie.

Pokazywane zdjęcia i filmy zostały wykonane przez dzieci i młodzież z dzielnicy Praga Południe w ramach projektów realizowanych w latach 2008-2009 dzięki dofinansowaniu m.st. Warszawy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Wydarzenia bieżące Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: